Published On: mar, apr. 7th, 2020

ULTIMELE DECIZII! NU ingheata anul scolar! Examenele Nationale, reprogramate

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anuntat ca reluarea cursurilor se va face dupa incetarea starii de urgenta.. Declaratia a fost facuta de ministrul Educatiei, Monica Anisie, in cadrul unei conferinte de presa inceputa la ora 14.00 si transmisa online.

In functie de data la care se reiau cursurile, Evaluarea Nationala si Bacalaureatul ar putea fi organizate in luna iulie. Programa de examen pentru Evaluarea Nationala si examenul de Bacalaureat nu va cuprinde materia aferenta semestrului al doilea. Conform informarilor primite de la Comitetul National pentru Situatii de Urgenta am emis si un ordin de ministru prin care am anulat simularile examenelor nationale, evaluarile pentru clasele  a II-a, a IV-a si a VI-a, dar si olimpiadele si concursurile scolare“, “, a spus Anisie.
Totodata, ministrul Educatiei a intarit faptul ca anul scolar nu va fi inghetat, ci, din contra, se lucreaza pentru ca „toata activitatea privind reluarea cursurilor si tot ce tine de calendar sa fie puse in practica dupa ce inceteaza starea de urgenta”

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>