Published On: joi, apr. 2nd, 2020

ULTIMA ORA! / Maine, cei 117 navalisti braileni vor iesi din carantina

Conform datelor transmise de Prefectura Braila, in acest moment, 2278 de braileni sunt in izolare si  alti 303 in carantina. Printre ei se numara si cei 117 navalisti VARD Braila,  adusi acasa pe 20 martie cu o aeronava speciala, inchiriata de statul roman. Muncitorii de la santierul naval vor termina carantina maine, cand vor fi liberi sa plece la casele lor, rezultatele testelor indicand faptul ca niciunul nu este infectat cu COVID-19.

Maine, cei 117 muncitori de la VARD, veniti din Italia, vor termina carantina de 14 zile. Au fost testati si sunt negativi iar maine vor pleca. In Braila, toate persoanele aflate acum in carantina sunt venite din strainatate, din zonele rosii”, a declarat prefectul Catalin Boboc, in aceasta seara la emisiunea Deschide Lumea.

Reamintim ca 117 braileni, detasati pe santiere navale din Italia au ajuns, pe 20 martie, seara, in Romania, cu o cursa speciala Tarom, inchiriata de statul roman. Navalistii, aflati la munca in regim de detasare la santiere navale din Italia din cadrul grupului “Fincantieri” (grup din care face parte si “VARD Braila”), provin de pe santierele din Ancora si Trieste.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>