Published On: mie, apr. 1st, 2020

Talharul din Viziru, prins dupa ce a spart mai multe case si magazine din comuna / A furat tot ce i-a iesit in cale

La data de 30 martie, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru l-au identificat pe un tanar, din comuna Viziru, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat si violare de domiciliu.

La data de 30.03.2020, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru l-au identificat pe un tanar, in varsta de 21 de ani, din comuna Viziru, banuit de comiterea a cinci infractiuni de furt calificat si doua infractiuni de violare de domiciliu.

In fapt, in perioada august 2019 – martie 2020, acesta ar fi patruns prin efractie si fara drept in incinta mai multor societati comerciale si locuinte, de unde ar sustras mai multe bunuri, printre care si 2 laptop-uri, mai multe cartoane cu tigari si pasari domestice, cauzand un prejudiciu in valoare de totala de peste 30.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat partial.

Politistii l-au retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de ieri a fost prezentat Judecatoriei Braila, care a dispus fata de acesta masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

Tanarul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>