Published On: joi, apr. 30th, 2020

Se strica vremea in Braila / Avertizarea ANM de ploi si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice in 12 judete din tara.
Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Vrancea, Buzau si Prahova se afla sub avertizarea de cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, astazi, intre orele 13.00 si 21.00. Vantul va sufla cu pana la 60 – 70 km/h. Fenomenele de instabilitate atmosferica se vor semnala si in restul teritoriului, dar pe arii mai restranse.
Luna mai vine si ea cu vreme rea. In intervalul 1 mai, ora 12.00 – 4 mai, ora 22.00, instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in cea mai mare parte a tarii. Vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15 – 25 l/mp, iar pe arii restranse 35 – 40 l/mp.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>