Published On: joi, apr. 9th, 2020

Scandal intre blocuri / Beti morti, doi braileni au tulburat linistea unui bloc intreg

La data de  08.04.2020, in jurul orei 17:20, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica au fost sesizati cu privire la faptul ca, in spatele unui bloc de pe strada 1 Decembrie 1918, mai multe persoane consuma bauturi alcoolice si tulbura ordinea si linistea publica.

La fata locului politistii i-au depistat pe doi braileni, cu varste de 37, respectiv 39 de ani, care se aflau in vadita stare de ebrietate.

In urma efectuarii controlului corporal sumar, asupra barbatului de 39 de ani a fost gasit, in interiorul gecii, un cutit, in lungime totala de 28,5 de cm.

Ambii braileni au fost sanctionati contraventional cu amenzi, in valoare totala de 12.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3/2020, respectiv ce ale Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Totodata, politistii au intocmit in cauza si dosar penal, continuandu-se cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de port sau folosire fara drept de obiecte periculoase.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>