Published On: joi, apr. 30th, 2020

Prins cu pestele in sac, un tanar brailean s-a ales cu un teanc de cercetari penale

La data de 30.04.2020, in jurul orei 00:30, politistii din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila  l-au depistat pe un tanar, in varsta de 19 ani, din comuna Gropeni, in timp ce se deplasa cu un A.T.V. pe raza localitatii de domiciliu. In urma verificarilor efectuate, in portbagajul vehiculului a fost gasit un sac din rafie, in care se afla cantitatea de aproximativ 18 kg de peste, din specia scrumbie, pentru care tanarul nu a putut prezenta documente legale de provenienta.

De asemnea, politistii au constatat ca A.T.V.-ul nu este inmatriculat sau inregistrat, iar conducatorul acestuia nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere si detinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui.

De asemenea, intrucat tanarul nu a avut asupra sa declaratie pe proprie raspundere, a fost  sanctionat contraventional, in conformitate cu prevederile Ordonantei Militare nr. 3/2020, pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>