Published On: joi, apr. 23rd, 2020

Politistii braileni nu iau pauza / Amenzi cu multe zerouri pentru mincinosi si doua dosare penale

In cursul zilei de ieri, politistii braileni au actionat in sistem integrat alaturi de jandarmi, politisti de frontiera, militari, politisti locali si alte forte ale M.A.I. Acestia au fost prezenti in teren pentru prevenirea si combaterea criminalitatii si pentru a se asigura ca cetatenii respecta prevederile Ordonantelor Militare.
Astfel, in ultimele 24 de ore, au fost executate 130 de misiuni specifice, in contextul prevenirii si combaterii raspândirii COVID – 19. S-a verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor de deplasare in cazul a peste 378 de persoane si au fost supuse controalelor 38 de unitati comerciale pentru a se asigura suspendarea activitatii.
In urma activitatilor desfasurate, au fost aplicate 159 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 300.000 de lei, dintre care 114 au fost pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei, in conformitate din Ordonanta Militara nr. 3/2020.
De asemenea, politistii au intocmit 2 dosare penale pentru nerespectarea prevederilor legale in contextul Covid-19, dintre care unul pentru comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor si unul pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>