Published On: mie, apr. 15th, 2020

Moda declaratiilor false i-a cuprins si pe braileni / Dosarele penale “infloresc” in fiecare zi

La data de 14 aprilie, politistii braileni i-au identificat in trafic pe patru soferi, cu varste cuprinse intre 40 si 48 de ani, din judetele Galati si Braila, in timp ce se deplasau cu autoturismele pe raza judetului Braila.

Acestia le-au inmanat politistilor adeverinte de angajator, emise de catre administratorii unor societati din municipiile Galati si Braila, din care rezulta ca sunt angajati ai acestora.

In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca barbatii in cauza nu figureaza ca angajati ai societatilor respective.

In toate cele 4 cauze politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

De asemenea, in unul dintre cazuri, in autoturism au fost depistati si trei pasageri, care erau transportati in regim de taxi.

S-a constat ca acestia nu detin niciun document care sa le justifice deplasarea, motiv pentru care au fost sanctionati contraventional cu amenda, in valoare de 2.000 de lei fiecare, conform O.M. nr.3/2020, pentru incalcarea restrictiilor de circulatie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>