Published On: mie, apr. 1st, 2020

Incepe dezinfectarea scarilor de bloc din Braila / Vezi care sunt primele blocuri de pe lista

Anuntul este facut de primarul Marian Dragomir care a precizat ca informarea brailenilor, in aceasta privinta, se va face prin afise la scarile de bloc si/sau contactarea administratorilor.
Dezinfectia se va face cu Germacert Plus – biocid (solutie autorizata mentionata in Registrul National al Produselor Biocide pe site-ul Ministerului Sanatatii) iar zonele dezinfectate nu se vor spala in urmatoarele 48 de ore de la aplicarea tratamentului. Costurile intregii proceduri vor fi suportate exclusiv din fondurile Primariei Municipiului Braila.

In Municipiul Braila avem peste 4.000 de scari de bloc, incepem dezinfectia cu blocurile care concentreaza o mare densitate de populatie si continuam in tot orasul.

        JOI 02.04.2020 la blocurile
Viziru – D1, D2, D3, B1, B2, B2
Vidin – 5, 18
Blocuri turn – Plantelor, Independentei.C Galati, Cinema Central
       VINERI – 03.04.2020 la blocurile
Viziru – A1, A2, A3, A4, A5, A9, A10, C1, E1, E2, E3, E4, D4
Bariera – 23,24,24A, 25A, 25B, A1, A1bis, A2, A56, A56bis, 15

        Sambata, duminica, luni, marti, miercuri, etc vom continua ………… pana vom dezinfecta toate blocurile.
Informarea se va face prin afise la scarile de bloc si/sau contactarea administratorilor.”

Dragomir a anuntat pentru saptamana viitoare si o rectificare de buget. Sumele incluse in fondul de rezerva si activitatile culturale vor fi directionate pentru ACHIZITIA DE INSTALATII SI MATERIALE DE DEZINFECTIE ce vor fi amplasate in scarile blocului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>