Published On: mie, apr. 8th, 2020

Hotii minori, in actiune, pe strazile Brailei

La data de 07.04.2020, in jurul orei  23:30, politistii braileni au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca un grup de tineri au patruns intr-un autoturism ce era parcat pe strada Calugareni, din municipiul Braila.

In scurt timp, politistii s-au deplasat in zona indicata, unde i-au depistat de 4 minori, cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani, din Braila, care, la vederea politistilor, au incercat sa fuga, insa au fost prinsi si incatusati de politisti.

In urma verificarilor efectuate la fata locului, politistii au constatat ca persoanele in cauza ar fi patruns si intr-o alta masina, parcata pe aceeasi strada, de unde ar fi sustras un acumulator auto si un set de cabluri pentru pornire.

Acestia au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, unde au fost sanctionate contraventional cu amenda, conform prevederilor Ordonantei Militare nr. 3/2020, pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei.

Totodata, in cauza politistii au intocmit dosar penal pentru furt si tentativa de furt calificat calificat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>