Published On: joi, apr. 30th, 2020

EXCLUSIV S-a elucidat misterul pozei publicate de politista din Braila, la gratar, in timpul starii de urgenta / ORICE POZA ARE O EXPLICATIE, mai ales cand are grad si cascheta

S-a elucidat misterul pozelor care infatisau o politista din Braila, Andrea Manea, impreuna cu alte 5 persoane, stranse in jurul unui gratar, in plina stare de urgenta. Nimic nu este ceea ce pare! Se pare ca orice poza are doi timpi: cel prezent, cand este postata pe Facebook si cel trecut, poate chiar preistoric, cand este facuta.

Aceasta a publicat poza pe 25 aprilie, pe o retea sociala, iar ulterior, postarea a fost stearsa . Starnise, oricum, un val urias de comentarii in mediul online, unde s-a viralizat.

Potrivit ordonantelor militare, impuse din cauza epidemiei de COVID-19, sunt interzise adunarile de mai mult de trei persoane. Acum nu stiu daca chiar toata lumea respecta aceste reguli dar stim clar ca nu multi imortalizeaza astfel de momente, postandu-le pe retele de socializare, in asteptarea unui val de like-uri. Trebuie sa ai tupeu si un grad, fie el cat de mic, pe uniforma. Tupeul il au smecherii, gradele le au politistii.

In acest caz s-au facut verificari amanuntite, s-a sesizat politia, s-au analizat poze, date. Astfel, potrivit politistilor, in urma verificarilor s-a constatat faptul ca aspectele prezentate in spatiul public nu se confirma iar fotografia distribuita in ziua de 24.04.2020 ar fi fost realizata in cursul lunii septembrie a anului 2019. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>