Published On: vin, apr. 10th, 2020

Din seria “ASA DA in Braila!” / In timpul programului politist de frontiera, in timpul liber “vanator” de hoate

Un politist de frontiera brailean, care se afla in timpul liber, a retinut doua persoane  de sex feminin care sustrasesera mai multe bunuri dintr-un Hipermarket din municipiul Braila.

In data de 09 aprilie, in jurul orei 14.20, un politist de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, in varsta de 38 ani, aflat in timpul liber, a observat doua persoane de sex feminin care au iesit alergand dintr-un Hipermarket in zona cartierului Viziru, din municipiul Braila. Cele doua erau urmarite de un angajat al complexului comercial, deoarece sustrasesera mai multe bunuri.

Actionand cu operativitate, politistul de frontiera a procedat la urmarirea persoanelor, reusind la scurt timp interceptarea si retinerea acestora. Concomitent a fost luata masura apelarii numarului unic de urgenta 112, la fata locului  prezentandu-se in scurt timp un echipaj din cadrul  I.P.J. Braila.

Un reprezentant al  complexului comercial  a recuperat bunurile sustrase, iar  cele doua persoane au fost preluate de politistii din cadrul I.P.J. Braila, in vederea continuarii cercetarilor, la finalizarea acestora urmand a fi dispuse masurile legale.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi il felicita pe politistul de frontiera pentru gestul sau, apreciind ca o astfel de atitudine trebuie sa caracterizeze fiecare lucrator din cadrul institutiei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>