Published On: vin, apr. 3rd, 2020

De-a rasu’ plansu’ / Gratar in mijlocul strazii pe o strada din Braila, in plina pandemie

La data de  02.04.2020, in jurul orei 18:00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila au depistat un grup de 5 persoane, cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani, care tulbura linistea si ordinea publica, ascultand muzica la intensitate mare in timp ce faceau gratar chiar in mijlocul unei strazi din municipiu.

Intrucat acestia nu s-au supus solicitarilor politistilor de a-si inceta activitatea, au fost incatusati si controlati corporal sumar, conform procedurilor.

Cu aceasta ocazie, asupra unui tanar de 23 de ani, din Braila, a fost gasit un cutit tip briceag, in lungime totala de 27 de cm si lama de 12 cm, care il purta in buzunarul pantalonilor.

Acestia au fost condusi la sediul politiei, unde au fost sanctionati contraventional cu amenzi pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3/2020, Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de incalcare a unor norme de convieţuire sociala, a ordinii şi liniştii publice, si Legea 54/2012 privind desfasurarea activitatilor de picnic.

Totodata, pe numele tanarului de 23 de ani, politstii au intocmit si dosar penal, in cauza continuandu-se cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de port sau folosire fara drept de obiecte periculoase.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>