Published On: joi, apr. 9th, 2020

Curvele, pestii si hotii ne raman noua / Muncitorii romani sunt chemati la munca in Germania

Bucuria ne-a fost data-n scarba de Germania si Austria, care i-au rechemat pe romanii care au dovedit ca sunt seriosi, cinstiti si muncitori inapoi la locurile de munca avute inainte de declansarea epidemiei de coronavirus, adica ne-au luat oamenii pe care ne-am fi putut baza. Noua, ca de obicei, ne ramane pleava, scursura, gunoaiele, adica hotii, criminalii, curvele si pestii.

Astazi, pe Aeroportul din Cluj Napoca este aglomeratie mare, de poti jura ca nu-i nicio situatie de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritatile se prefac ca fac ordine prin afara aeroportului, dar interiorul este plin ochi. Evident, nu se respecta nicio masura de prevenire si siguranta, iar organizatorii deplasarii fac ceva cu bolta peste Guvernul Romaniei, care insa nu se supra, ba chiar pare incantat, daca e sa ne luam dupa faptul ca o batranica fara buletin a luat azi la Galati 1.000 de lei amenda ca statea singura in casa si a iesit dupa o paine fara buletin, iar gloata adunata pe aeroport ca sa-si bage inca o data picioarele in tara lor catre care venisera ei in viteza uitand de orice protectie impotriva bolii nu a fost deranjata.

 

Citeste si A venit timpul sa plecam, iar… Foamea trece prin cele mai groase ziduri si nu stie de izolare

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>