Published On: mar, apr. 7th, 2020

Cu ce s-au ales politistii braileni cand au avut “tupeul” sa opreasca in trafic un scandalagiu

La data de 06.04.2020, la ora 17:00, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca l-au oprit in trafic pe un sofer, in varsta de 20 de ani, din satul Mihail Kogaliceanu, comuna Sutesti, in timp ce conducea un autoturism pe DN 22, in afara localitatii Sutesti.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca nici el si nici pasagerul din masina, in varsta de 26 de ani, din aceeasi localitate, nu detineau niciun document care sa justifice motivul deplasarii.

Avand in vedere cele constatate, celor doi li s-a adus la cunostinta faptul ca urmeaza a fi sanctionati contraventional intrucat au incalcat prevederile Ordonantei Militare nr. 3/2020, moment in care pasagerul a devenit recalcitrant si nu a respectat indicatiile politistilor de a ramane in autoturism, adresandu-le acestora injurii si expresii jignitoare.

Tanarul a fost imobilizat si incatusat de politisti si a fost condus la sediul Politiei, unde a fost sanctionat contraventional atat pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei, cu amenda de 2.000 de lei, cat  si pentru incalcarea Legii 61/1991, cu amenda de 1.000 de lei.

Totodata, politistii l-au sanctionat contraventional si pe conducatorul autoturismului, cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea masurii privind restrictia circulatiei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>