Published On: mie, apr. 22nd, 2020

Caruta cu tampiti s-a descarcat la Braila! Soferul “responsabil”, cu o mana pe volan, una pe incarcatura si cu ochii in policarbonat, la drum!

In vremuri de criza, solutii pe masura, sau peste masura, in acest caz! Momente demne de cascadorii rasului, intr-o parcare  a unui magazin de bricolaj, din Braila. Un domn serios, gospodar, a venit la cumparaturi “urgente”, chiar zilele acestea cand mai toti brailenii stau in case. Si precum nevoia nu putea sa ma astepte, braileanul nostru a cumparat o placa de policarbonat, cam la fel de mare ca masina pe care o conduce. Zis si facut, iar daca, in timp de criza, banii necesari achizitiei nu au fost o problema, doar nu ar fi un impediment transportul ei pana la domiciliu! Profitand de faptul ca zilele acestea, mai toate strazile sunt pustii, braileanul a trantit placa pe masina si a plecat la drum. Un drum plin de obstacole, daca stam sa ne gandim ca vizibilitatea prin acea placa era redusa considerabil de policarbonatul care ii acoperea bordul autoturismului. In imagini se vede cum domnul responsabil tine cu mana stanga placa, ca nu cumva sa cada, iar in caderea sa, sa se zgarie de asfalt. Responsabilitate inainte de toate!

O singura intrebare ne framanta  acum: Cum a ajuns brailenul nostru la destinatie, cu placa de policarbonat ce ii acoperea intreaga masina? Avand in vedere ca, zilele acestea, nu am fost informati de niciun incident neferict pe strazile Brailei, tindem ca spunem ca TOTUL ESTE BINE CAND SE TERMINA CU BINE!

Si, sa nu uitam!  Recent s-a rasturnat o caruta, pe strada Baldovinesti, plina cu “OAMENI DE O TAMPENIE RARA” Legenda spune ca multi inca umbla bezmetici pe strazi!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>