Published On: mie, apr. 29th, 2020

Bautura i-a luat mintile si l-a dus de pe strada, direct la psihiatrie / Brailean cu probleme atat de comportament cat si penale

Ieri, politistii l-au depistat, in flagrant, si pe un tanar, in varsta de 21 de ani, din Braila, in timp ce alerga pe pe o strada din municipiu cu trei cutii care contineau bauturi alcoolice, in valoare totala de 580 de lei.

Intrucat tanarul a adoptat un comportament violent, atat fizic, cat si verbal, fata de acesta a fost luata masura internarii medicale intr-o unitate sanitara de specialitate.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acestea a fi fost sustrase, cu putin timp inainte, dintr-un supermarket. In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Totodata, tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3/2020, privind restrictiile de circulatie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>