Published On: mie, apr. 8th, 2020

Amenzile curg iar centrele de carantina au inceput sa se umple de “FUGARI” inconstienti

Astazi, 08.04.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate de catre Directia de Sanatate Publica 1640 de persoane, aflate in izolare voluntara la domiciliu si 448 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.

In ultimele 24 de ore, politisti brailenii au depistat 2 persoane care nu au respectat masura izolarii la domiciliu, acestea fiind sanctionate contraventional cu amenzi, in valoare totala de 22.000 de lei, si au fost conduse intr-un centru de carantina pentru o perioada de 14 zile.
Tot ieri, politistii au intocmit si un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si continua cercetarile fata de un tanar care a parasit institutia de carantina, acesta fiind depistat la scurt timp si reintrodus in carantina pentru o noua perioada de 14 zile.
De precizat este faptul ca, de la debutul epidemiei, politistii au aplicat 3.163 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 5.767.000 de lei, si au intocmit 4 dosare penale pentru infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>