Published On: mar, apr. 21st, 2020

Afacere clandestina stricata de politistii braileni / Sfida starea de urgenta cu shoturi de alcool

In cursul zilei de 16.04.2020, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica au efectuat un control la un cafe-bar din municipiul Braila, care functiona fara a respecta prevederile Ordonantei Militare nr. 1/2020.

Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu detine nici autorizatie de functionare emisa de unitatea administrativ teritoriala.

Reprezentantul unitatii a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare totala de 7.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 1/2020 si cele ale Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

Ca masura complementara, au fost ridicate in vederea confiscarii bauturile alcoolice si  non-alcoolice expuse la vanzare, in valoare totala de 1.239 de lei, acestea fiind predate, pe baza de proces-verbal, unei societati de profil, in vederea valorificarii.

De asemenea, in cauza a fost intocmit si dosar penal si se continua cercetarile pentru contrabanda, la fata locului fiind gasite si ridicate si peste 140 de tigarete.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>