Published On: vin, apr. 10th, 2020

500.000 de lei pentru cazarea personalului medical din linia 1, din Braila / Hotel, pentru cei care nu vor sa mearga acasa

500.000 lei, din fondul de rezerva bugetara, pentru cazarea personalului medical din linia intai al Spitalului Judetean Braila. Acest proiect vine in spijinul angajatilor din prima linie care vor sa isi protejeze familiile, evitand sa ajunga acasa dupa orele de munca.

Consilierii judeteni au avut in aceasta dimineata o noua sedinta extraordinara in care au aprobat suma necesara  asigurarii cazarii personalului medical, personal care va decide sa se izoleze dupa efectuarea orelor de program sau de garda. Solicitarea de cazare a fost facuta pentru 70 de locuri. Hotelul inca nu a fost ales. Ieri au fost trimise adrese catre toate hotelurile din Braila iar astazi sunt asteptate raspunsuri cu oferte de pret, dupa care se vor incheia contractele.

Banii alocati astazi vor putea fi recuperati de la Ministerul Sanatatii la finalul acestei situatii. Hotararea a fost adoptata cu 32 de voturi pentru.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>