Published On: joi, mart. 12th, 2020

VIDEO/ Primitivismul si ignoranta, la putere intr-un autobuz, in Braila / Umiliti pe motiv de… CORONAVIRUS

Scene cu o mare incarcatura emotionala! JALNICE! Cetateni care fac de rusine Braila, umilind persoane din jurul lor, persoane care nu ne cunosc bine limba, care nu se pot apara. Prada perfecta pentru barbati cu potential scazut (asta, ca sa ma exprim elegant). Indivizi primitivi, ignoranti a caror limba veninoasa imprastie multa suferinta in jur. Scenele de mai jos sunt filmate zilele acestea, intr-un autobuz de transport in comun, in contextul unei panici general valabile.

Doi barbati asiatici sunt luati in deradere pentru culoarea pielii, intr-o demonstratie prosteasca de rasism, fara sustenabilitate. O ignoranta strigata dar si filmata, pentru ca, nu-i asa, poti deveni mai “de speriat” decat insusi CORONAVIRUSUL!!?? In fata cui? In fata a doua persoane umile, si asa apasate de amploarea situatiei.

“Caini mancati”, “Sta-v-ar in gat sa va stea!” sunt doar doua dintre umilintele, strigate in gura mare, aduse bietilor asiatici.

IMAGINILE VORBESC!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>