Published On: joi, mart. 26th, 2020

UPDATE: Nelu Tataru preia sefia Ministerului Sanatatii

Demisia lui Costache a fost confirmata de premierul Romaniei. In locul lui Costache, ministru interimar al Sanatatii va fi numit Nelu Tataru.

Regret demisia, dar o inteleg (…) Ii voi transmite presedintelui Iohannis demisia pentru a se emite decretul de revocare. Ii voi propune domnului Klaus Iohannis, pentru functia de ministru al Sanatatii, pe domnul Nelu Tataru. Voi continua sa intaresc echipa de la Ministerul Sanatatii”, este raspunsul premierului Orban, din aceasta dimineata. O declaratie venita ca raspuns la informatiile conform carora Victor Costache si-ar fi dat demisia.

Nelu Tataru este secretar de stat in Ministerului Sanatatii.

Stirea initiala

Victor Costache, ministrul Sanatatii, si-ar fi dat demisia joi dimineata, dupa ce aseara a inaintat planul testarii tuturor bucurestenilor pentru coronavirus. Informatia vine pe surse dar in scut timp vom avea o declaratie oficiala a primului ministru al Romaniei.

Deocamdata nu sunt cunoscute cu exactitate motivele pentru care ministrul sanatatii a recurs la acest gest.

Demisia ministrului Sanatatii vine in plina criza a epidemiei de coronavirus, in care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale si testarea redusa in cazul COVID-19.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>