Published On: sâm, mart. 28th, 2020

TUPEU / Ciolacu, Ponta, Tudose, Tariceanu si Grindeanu au facut un grup de lucru pentru rezolvarea crizei COVID / Aceasta in locul celor 9 spitale regionale!

Tupeu fara margini la PSD, ProRomania si ALDE. Sefii acestor partide plus alti cativa fosti prim-ministri ai Guvernului Romaniei fac in grup sedinte informale pentru gasirea unor solutii in criza generata de coronavirus. Din discutiile acestor tiriplici a reiesit faptul ca Marcel Ciolacu ar fi luat masuri mai dure pentru a preveni coronavirusul, convins fiind ca secretarii de stat Arafat si Despescu si-ar fi dorit ca lucrurile sa fie cat mai clare.
Reamintim cititorilor nostri ca nemernicii de la PSD ar fi putut prelua Guvernarea, daca Ciolacu nu ar fi batista cu care-si sterge mucii presedintele Romaniei. Cat in privinta celorlalti tampiti care au ocupat functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei este suficient sa ne reamintim ca Tariceanu a lasat in paragina spitalele, Ponta l-a sustinut pe Arafat in criza “Colectiv”, Tudose a uitat de cele 2.000 de ambulante, iar Grindeanu de spitalele regionale pe care PSD le construieste pe hartie de vreo zece ani incoace.
Este adevarat ca PNL se misca in cazul crizei provocate de coronavirus ca un elefant intr-un magazin de sticlarie, fapt care conduce la ideea ca aceste doua partide nu au sau nu vor sa aiba oameni cu adevarati de stat, care sa ia masurile care se impun pentru rezolvarea crizei si sunt condusi de aceleasi meschine interese electorale ca si PSD.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>