Published On: sâm, mart. 21st, 2020

Stati linistiti! Nu vine sfarsitul lumii! Suntem abia in Evul Mediu!

Cine nu are batrani sa-si cumpere, iar cine-i are slobozi p-afara sa-i f..a, e raspunsul vulgar, dintr-un banc vechi, pe care nu credeam ca voi ajunge sa-l pomenesc vreodata in scris. Priviti si voi fotografia de la Catedrala Brailei, care a inghitit pana acum banii pentru cateva sectii complete de ATI, si dati o alta explicatie. Daca puteti.

Popii care mai fac un ban si ei, saracii, de la o coliva, un pomelnic, o citire, ceva, nu se sinchisesc sa-i trimita cu suturi in dos pe enoriasii cretini care se inghesuie in usa bisericilor. Dimpotriva, ii mai si impartasesc cu o lingurita balosita de toti, pe rand. Ce coronavirus, ce masuri de siguranta?!

Ce nu inteleg insa este faptul ca autoritatile se fac ca nu vad, adica au atitudine criminala fata cetateni. Si fata de imbecilii care stau nas in cur in biserici si fata de ceilalti care stau in casa si iau toate masurile impuse de lege sa nu incinga sistemul de sanatate “datorat” tot unor astfel de imbecili care au votat impotriva legilor firii, impotriva vreunui minim progres, partasi la hotiile si prostia celor raspunzatori ca astazi Romania are niste cocine de spitale.

Autoritatile sunt conduse de politicieni, iar astia nu vor sa se puna rau cu popimea si cu imbecilii dirijati de Biserica. Sunt curios ce autoritate se autosesizeaza in urma acestui articol si pune paru’ pe popimea care isipiteste enoriasii sa linga la comun lingurita din mana fara manusa a vreunui popa. Nu de alta, dar asta-i repetitie pentru ce va fi de Paste, catolic plus ortodox. Explozia de cazuri cauzata de aceasta turma de dobitoci va umple la foc automat spitalele si va infecta o mare masa de nevinovati. Tot popii vor fi primii care vor profita, ca, deh, si imbecilii trebuie ingropati crestineste, nu-i asa?

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>