Published On: lun, mart. 23rd, 2020

 S.U.P.A.G.L. Braila va executa in perioada 20.03.2020-31.03.2020, tratamente de dezinfectie pe raza Municipiului Braila

S.U.P.A.G.L. Braila va executa in perioada 20.03.2020-31.03.2020, tratamente de dezinfectie pe raza Municipiului Braila. Acestea se vor aplica doar cand conditiile atmosferice sunt favorabile, in caz contrar poate fi prelungita perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Produsele biocide utilizate in combaterea vectorilor si agentilor patogeni sunt: Germacert Plus (substanta activa: clorura de didecildimetilamoniu DDAC 4,5%), Cloramina T (substanta activa: Tosylchloramide sodium 81%), Clorom (substanta activa: Sodium dicloroizocianurat dihidrat 77,14%), Hipoclorit de sodiu. Acestea sunt avizate de Ministerul Sanatatii si se regasesc in lista cu produsele biocide aprobate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide. In caz de inghitire accidentala si in caz de contact cu substanta, se clateste bine cu apa timp de mai multe minute si se consulta imediat medicul sau Centrul de Informare Toxicologica.

Precizam ca tratamentele se vor desfasura in conditii corespunzatoare, pe raza Municipiului Braila, respectand prevederile legale de protectie a mediului, a sanatatii si securitatii populatiei.

Facem cunoscut si faptul ca asociatiile de proprietari, persoanele fizice si persoanele juridice de pe raza Municipiului Braila au obligatia legala de a efectua tratamente de dezinfectie, dezinsectie deratizare, in conformitate cu prevederile O.M.S. nr. 119/2014, in vederea asigurarii eficientei tratamentelor de la nivelul municipiului, cat si pentru diminuarea infestarii cu vectori in zonele ce le apartin.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>