Published On: mar, mart. 24th, 2020

RECOMANDARILE devin OBLIGATII / Presedintele scoate armata pe strazi

De maine, toate recomandarile facute pana acum, de cand s-a declarat starea de urgenta, devin OBLIGATII. Restrictiile de circulatie incepute de noaptea trecuta se vor aplica de maine si pe timp de zi. Totodata, noile massuri vor viza si armata, care va fi implicata.

Noiile restrictiii ii vizeaza si pe romanii cu varsta peste 65 de ani, acestia fiind OBLIGATI de maine, sa ramana in case.

Se vor introduce noi restrictii de circulatie si noi restrictii pentru romani. Ce a fost pana acum o recomandare devine o obligatie, după principiul stam acasa. Evident ca oamenii pot iesi ca sa mearga la munca, la cumparaturi necesare de alimente de pe o zi pe alta. Insa aceste restrictii devin obligatorii. Vrem sa ingradim si mai mult transportul, cu exceptia iesirii pentru cumparaturi. Am convenit sa folosim armata pentru a mentiona situatia. (…) Restrictiile vor fi prelucrate intr-o ordonanta militara care se va finaliza pana la finalul zilei de astazi, iar restrictiile intra in vigoare de maine”, a spus presedintele Klaus Iohannis, in urma cu putin timp.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>