Published On: vin, mart. 13th, 2020

Politicieni braileni, in izolare la domiciliu / Liberalii s-au aflat “la un stranut distanta” de senatorul Vergil Chitac, confirmat deja cu coronavirus

De astazi, liberalii braileni Alexandru Danaila, Vasile Varga si Antoneta Ionita vor intra in izolare voluntara la domiciliu.

Liderul filialei PNL Braila si cei doi parlamentari au participat, luni, la sedinta Biroului Politic National al partidului, unde a fost prezent si senatorul Vergil Chitac, confirmat cu COVID-19. Cei trei liberali braileni nu prezinta simptome specifice definitiei de caz. Potrivit informatiilor aparute ulterior, Chitac s-a intalnit pe 8 martie cu sute de femei musulmane, in Constanta.  El ar fi fost a doua zi, luni, la Parlament.

Senatorul se numara printre cele 70 de persoane depistate deja cu coronavirus, iar in urma testului pozitiv. Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul si Partidul National Liberal se vor autoizola.

Din pacate, starea de rau pe care am acuzat-o in ultimele zile s-a dovedit a fi cauzata de Coronavirus COVID-19. Voi urma intocmai procedurile Directiei de Sanatate Publica si am incredere ca totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mahnit ca eu, sotia mea si atatia alti oameni din Romania si din lume trecem prin astfel de momente. E o incercare pentru toata planeta.

Ma impresioneaza mesajele si incurajarile care nu se mai opresc. Va multumesc si va doresc din suflet sa fiti sanatosi si sa aveti mare grija de voi, pentru ca boala poate lovi cand nu te astepti”, a scris pe Facebook senatorul Vergil Chitac.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. andrei spune:

    Erau cu buzele pe fundul lui nu la un stranut distanta

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>