Published On: vin, mart. 27th, 2020

ORA PĂMÂNTULUI” la Grădinița cu P.P. Nr.6

Share This
Tags

,,Ora Pământului” este o acțiune la care preșcolarii de la Grădinița cu P.P. Nr.6, Brăila, alături de părinți și la îndemnul doamnelor educatoare, au realizat desene ce au ca scop informarea populației că pe 28 MARTIE 2020, între orele 20:30-21:30 cu toții ,,STINGEM LUMINA” și lăsăm Planeta să respire.

Activitatea se desfășoară în cadrul Programului Național de Mediu ,,Patrula de Reciclare RoRec”, în care sunt implicate cadrele didactice din grădiniță.

Ne dorim informarea cetățenilor, implicarea acestora în activitățile noastre, predând la sediul grădiniței obiecte electrice și electrocasnice uzate (baterii, becuri, neoane, fiare de călcat, etc).  Cadrele didactice s-au implicat în această activitate prin crearea unor poezii, povești  și au îndemnat părinții să prezinte filmulețe în care aceștia le citesc copiilor, toate aceste activități au fost valorificate  de profesorul coordonator  Sandu Adriana Mariana, pe platforma www.patruladereciclare.ro .

 

 

E timpul să salvăm Planeta! Reciclați pentru  copiii dumneavoastră!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>