Published On: joi, mart. 5th, 2020

Mama disperata! Cei doi copii ai sai sunt de negasit / Politia din Braila este in alerta

Doi frati din Braila sunt de negasit. La data de 04 martie, ora 11:00, o femeie de 36 de ani, din municipiul Braila, a sesizat disparitia, din data de 03.03.2020, in jurul orei 18:00, a fiilor sai, Ivanovici Mihai-Luis, in varsta de 10 ani, si Ivanovici Florin-Nicolae, in varsta de 12 ani, care au plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu au mai revenit.

Ivanovici Mihai-Luis

Semnalmente: inaltime 130 de cm, greutatea de aproximativ 45 de kg, constitutie astenica, parul saten, tuns scurt, ochii caprui, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: La plecarea de la domiciliu minorul era imbracat cu o geaca din tercot, tip camuflaj.

 

 

 

 

Ivanovici Florin-Nicolae

Semnalmente: inaltime 120 de cm, greutatea de aproximativ 60 de kg, constitutie solida, parul saten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice in partea superioara dreapta a fruntii.

Imbracaminte si incaltaminte: treining negru, cu dungi rosii pe maneci si adidasi albi cu dungi rosii.

Pentru Ivanovici Mihai-Luis si Ivanovici Florin-Nicolae s-a solicitat cautarea la nivel national si international. Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acestia se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>