Published On: mar, mart. 31st, 2020

Made in Braila / Dezinfectarea pietrisului din Catanga, in vreme de pandemie. Orice asemanare cu “TALIBANIA” nu este pur intamplatoare

Pandemia a prins unele strazi din Catanga la “bustul gol”, acoperite doar de un strat fin de pietris imbacsit de noroi si, pe alocuri, cateva fire de iarba iesite printre pietroaie. Cam de privelistea asta au parte locuitorii cartierului care au privit mirati cum masina primariei trece, la prima ora a diminetii, sa dezinfecteze… noroiul si pietrisul din strada. Un brailean ne-a trimis filmarea, insotita de cateva poze sugestive, pentru a ne convinge in ce stare se afla o strada prospat dezinfectata. Altfel mergi sa cumperi paine la chioscul din colt cand stii ca noroiul este curat ca lacrima si ca pietrisul straluceste in bataia soarelui.

Nu putea sa mai astepte coronavirusul vreo 7-8 ani, sa fie si el primit cu strazi asfaltate, sa simta si el ca a lovit in Europa si nu in “Talibania”, tara descoperita si explorata de curand de domnul Francisk Chiriac!!!

Pe final, va putem face o recomandare, pe timp de coronavirus: De vizualizat sedinta CJ de astazi, minutul 34 si ceva, moment bazat pe cultura si stiinta denumit generic DISCOVERY FRANCISK CHANNEL!!!!

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>