Published On: joi, mart. 26th, 2020

In vreme de pandemie, la Spitalul Judetean Braila inca sunt probleme de COMUNICARE!!??

Mama ei de comunicare!

Coronavirusul ne incolteste din toate partile iar la Spitalul Judetean Braila inca sunt probleme de comunicare!!?? Asta s-a intampla tot timpul, din vremurile in care conducerea spitalului inca isi permitea sa repete la nesfarsit celebrele expresii “NU STIU” sau, din cand in cand “DIN CATE STIU EU”, asta in cazul in care subiectul ii trecuse, la un moment dat, pe la urechi.

Dar si acum, cand o lume intreaga se da de ceasul mortii sa caute solutii, intr- un moment in care comunicare face diferenta intre viata si moarte, la noi, la Braila, conducerea spitalului NU comunica cu medicii de la Spitalul 3 (pavilonul B al Spitalului Judetean)!!??  Asta reiese din petitia semnata de medicii de acolo, medici care au inaintat un document prefectului prin care cereau lamuriri cu privire la tratarea pacientilor suspecti/confirmati cu COVID-19 din Braila.

O petitie despre care Catalin Boboc  spune ca a luat nastere din cauza lipsei de comunicare intre conducere si medici. O petitie trimisa Prefecturii, desi spitalul, citez, “nu se afla in <curtea> institutiei prefectului”, ci in ograda Consiliului Judetean.

Acea petitie a medicilor din Spitalul Judetean a aparut ca urmare a lipsei de comunicare intre cei care administreaza spitalul și doctori. Am discutat cu medicii și lucrurile s-au lamurit. Documentul acela care a circulat in spatiul public era o petitie și i-am invitat la discutii pe reprezentantii dansilor. Si am inteles un lucru: oamenii nu erau informati corespunzator. Am discutat, i-am informat despre ce este vorba; mi-am asumat acest rol, desi v-am mai spus ca Spitalul Judetean nu este in <<curtea>> institutiei Prefectului a comentat Boboc, atragand atentia asupra lipsurilor si acum nu ne referim la cele materiale, ci la lipsa de comunicare.

Ce ar trebui sa se intample mai grav pentru ca responsabilii locali sa isi asume acest rol, sa discute intre ei?

In tot acest timp in care medicii isi faceau griji, pentru sanatatea lor dar si pentru cea a brailenilor (care au nenorocul sa calce pragul spitalului, in aceste zile sau chiar luni de pandemie), pentru simplul fapt ca nu le-a explicat nimeni care este planul de actiune in acest sens, unul dintre cei in masura sa asigure clarificarile necesare milita pentru STRANGEREA DE … PIJAMALE. Sau macar de ii soptea din dreapta, ca un inger pazitor, managerului Rasnoveanu cateva fraze, cu subiect si predicat despre ce se intampla, nu la NASA, ci in propria ograda.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>