Published On: mie, mart. 25th, 2020

In plina pandemie, brailenii scot cutitele/ Reglare de conturi intre smecherii Brailei

Reglare de conturi intre clanuri, la Braila.

La data de 21.03.2020, ora 21:40, politistii braileni au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca un barbat de 37 de ani, din Braila, in timp ce se afla pe raza municipiului, a fost agresionat de catre mai multe persoane.

Din informatiile trimise de IPJ Braila, a rezultat faptul ca la 21.03.2019, ora 21 :30, barbatul in cauza ar fi fost abordat de doi cunoscuti, cu varste de 26, respectiv, 40 de ani, si alte persoane, care, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi agresionat. In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, urmand a se stabili cu exactitate situatia de fapt.

Victima a ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Sursele neoficiale povestesc despre o incaierare de aproximativ 20 de persoane, sambata seara, in zona Plantelor din Braila. Persoana agresata, un cunoscut “smecher” din Braila ar fi fost atacat membrii altui clan, cu pumnii si cutitele. Agresorii ar fi venit si din alte judete pentru aceasta reglare de conturi.  Se pare ca intre ei existau neintelegeri mai vechi. Aceleasi surse spus ca saptamana trecuta, cel agresat sambata ar fi devenit, la randul sau, agresor. La inceputul saptamanii trecute, acesta ar fi batut un membru al acelui clar, prinzandu-l singur pe strazi Acum, acestia din urma s-au razbunat, in stilul caracteristic, trimitandu-l in spital.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>