Published On: mar, mart. 17th, 2020

Coronavirusul ii tine la STOP, cel putin 30 de zile, pe viitorii soferi

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor informeaza ca, incepand cu data de 17 martie, se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire in functie de evolutia situatiei actuale.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a institutiei, persoanele programate in aceasta perioada vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora in timp util de catre serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro.

De asemenea, pentru respectarea masurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee si dezinfectarea zonelor/ spatiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale pana la ora 19,00, precizeaza sursa citata.

In contextul situatiei create de noul coronavirus, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor mai informeaza ca, pana pe data de 31 martie, activitatile specifice de inmatriculare si preschimbare a permiselor de conducere se solutioneaza exclusiv in baza unei programari online. Programarile vor fi facute pe site-ul oficial al institutiei – www.drpciv.ro, sectiunea Programari online.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>