Published On: lun, mart. 16th, 2020

Brailenii navalisti, muncitori pe santierele din Italia, vor ajunge acasa / Anuntul grupului Fincantieri

Vesti bune depre brailenii navalisti plecati la munca in regim de detasare la santiere navale din Italia, din cadrul grupului “Fincantieri” (grup din care face parte si “VARD Braila”). Biroul de presa al grupului Fincantieri Italia a trimis un email oficial ziarului nostru, ca raspuns la solicitarea ziarului Infobraila de a primi vesti despre starea celor aproape 100 de braileni care muncesc pe santierele lor din Italia.

“Buonasera e grazie per averci contattati.
I lavoratori rumeni che attualmente si trovano in Italia stanno bene e l’Azienda si sta adoperando perché possano rientrare in Romania quanto prima, in sicurezza, nel rispetto delle regole emanate dalle autorità.

Cordiali saluti,
Fincantieri Media Relations”

Traducere:

Muncitorii romani care momentan sunt pe teritoriul Italiei sunt bine, iar firma isi da doata silinta pentru ca ei sa fie adusi in tara, in cel mai scurt timp, in siguranta, respectand totodata regulile stabilite de autoritati“, este raspunsul primit de ziarul Infobraila din partea biroului de presa al grupului Fincantieri, Italia.

Totodata, in aceasta dimineata, biroul de presa a grupului Fincantieri a anuntat ca va intrerupe activitatea pentru doua saptamani, pana pe 29 martie, pentru a proteja muncitorii, in contextul extinderii cu rapiditatea a coronavirusului.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>