Published On: mar, mart. 17th, 2020

Brailean grabit spre izolare, victima unui accident / Cascador fara voie, plonjand in aer cativa metri

Un sofer brailean, grabit, a ajuns cu masina in cel mai mare rond de la intrarea in Buzau. Masina in care se aflau doua persoane a plonjat cativa metri in aer si s-a oprit chiar in mijlocul giratoriului. Pasagerul le-a declarat politistilor ca s-a intors din Germania si a chemat un amic din Braila sa-l ia de la vama.

Evenimentul rutier s-a produs noaptea trecuta, 16 spre 17 martie, la putin timp dupa miezul noptii iar protagonist a fost un tanar de 22 de ani din Braila. Acesta conducea cu viteza un autoturism cu numere straine iar la un rond de pe drumul national dinspre Ploiesti, in loc sa vireze la dreapta, si-a continuat cursa direct in dalele de beton, plonjand cativa metri in aer.
Masina a fost avariata serios insa tanarul de la volan a scapat doar cu o vanataie la cap, in urma impactului cu parbrizul. Soferul a fost dus de politisti la spital, pentru a analize toxicologice. Daca se va stabili ca a consumat alcool sau droguri, acesta va ramane fara permis si va suporta toate pagubele.
In masina sa se afla inca o persoana, un prieten pe care soferul il luase de la granita pentru a-l duce acasa, in judetul Braila. Potrivit Politiei, numai pasagerul a venit din strainatate, mai precis din Germania, dintr-o zona cu mai putin de 500 de persoane infectate cu Covid-19. Acesta a declarat a vama ca imediat dupa sosirea la domiciliu va respecta masura autoizolarii. El a fost lasat sa plece spre casa, iar autoritatile din Braila au fost anuntate sa-l preia in evidente. Daca va fi testat pozitiv, persoanele care au intrat in contact cu acesta, inclusiv ambulantierii si politistii de la serviciul rutier, vor intra sub incidenta regulilor de securitate sanitara.

Sursa foto: adevarul.ro


Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>