Published On: vin, mart. 27th, 2020

Braila, ultimul bilant OFICIAL / Peste 3000 de persoane in izolare voluntara, 191 in carantina si santiuni de sute de mii de lei

La nivelul judetului Braila, conform raportarii Directiei de Sanatate Publica, astazi 27.03.2020, in izolare voluntara la domiciliu sunt 3082 de persoane, 191 de persoane se afla in carantina si alte 235 de persoane au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile. De asemenea, 33 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata.
Politistii braileni continua sa actioneze in sistem integrat, alaturi de celelalte structuri din dispozitivul de ordine si siguranta publica. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost executate peste 114 misiuni specifice, in contextul prevenirii si combaterii raspândirii COVID – 19.
S-a verificat modul de respectare a masurii de izolare sau carantina in cazul a 976 de persoane, in 461 locatii, si au fost supuse controalelor 116 societati comerciale pentru a se asigura suspendarea activitatii. In urma activitatilor desfasurate, au fost aplicate 135 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 218.600 de lei. Dintre acestea, 85 au fost pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei, in conformitate din Ordonanta Militara nr. 3/2020.
De asemenea, in cursul zilei de ieri, politistii au mai depistat o persoana care nu a respectat masura izolarii la domiciliu, aceasta fiind sanctionata contraventional cu amenda si condusa intr-un centru de carantina pentru o perioada de 14 zile.
Totodata, precizam faptul ca, de la debutul epidemiei, politistii au aplicat 317 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 548.150 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>