Published On: lun, mart. 23rd, 2020

AMENINTARI CU MOARTEA dupa propunerea de transformare a Spitalului Judetean Braila in “Spital COVID-19”

Documentul semnat de Liliana Moise, directorul Directiei de Sanatate Publica Galati, prin care se propunea transferul pacientilor si suspectilor COVID-19 din Galati la Braila a produs efecte grave, in nici 24 de ore. AMENINTARI CU MOARTEA! Aceasta ar fi primit nenumarate mesaje pe o retea de socializare dar si telefoane de amenintare. In ciuda zvonurilor, Liliana Moise nu a dat niciun raspuns oficial, cel care le-a confirmat fiind prefectul Galatiului.

Informatia legata de amenintarea cu moartea, primita de Liliana Moise, la scurt timp de la propunerea trimisa catre DSP Braila, a fost confirmata de prefectul Galatiului,Gabriel Avramescu, citat de Mediafax.
Directoarea DSP a fost amenintata. Este grav. A primit mai multe mesaje, a fost sunata, a primit amenintari si pe Facebook. Noi am sesizat autoritatile competente, am informat Inspectoratul de Politie Judetean. Sa inceapa cercetarile. Nu se poate ca un om atat de important in contextul crizei actuale, sa fie tratat in acest fel.Noi o sustinem pe doamna Moise, este un om foarte important, ea vine in continuare la birou pentru ca sunt foarte multe lucruri de facut”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>