Published On: lun, feb. 3rd, 2020

Victor Ponta este cetatean sarb/ “Serbia este o tara pe care o iubesc”

Nu va place neamtu’ Kalus, dar va place sarbul Ponta? Ei bine, fostul premier al Romaniei, actualul lider al ProRomania este cetatean sarb! Stirea a fost publicata deja in Serbia, acolo unde este refugiat prietenul lui de familie si sprituri, fugarul Sebastian Ghita, stire care confirma ca Ponta este si sarb! Referindu-se la aceasta situatie, Ponta a spus urmatoarele:

Sunt din 2016 consilierul lui Alekstandar Vucic, suntem foarte buni prieteni de cand era prim ministru, acum a devenit presedinte. Atunci, Sorin Grindeanu m-a intrebat ce fac la Belgrad. Am zis ca sunt consilierul lui Vucic si a zis, “pai bine mai, al meu nu esti?” Ba da, cu mare placere sunt si al tau. Si a zis “vreau sa fii si consilierul meu, onorific evident, pe politica externa. Dupa trei zile m-a sunat si a zis ca Liviu Dragnea este foarte suparat, “nu ai cum sa fii consilierul meu pe politica externa”. Ca sa rezum, sunt cetatean roman, familia mea traieste aici, dar Serbia este o tara pe care o iubesc, si o are un presedinte pe care il ajut, cat pot, sa se integreze in Uniunea Europeana. Nu imi pregatesc plecarea in Serbia si nu este nicio intentie din partea mea, ma gandesc in primul rand la copii, fac tot ce pot sa ii conving sa traiasca in Romania, ceea ce nu este usor.”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>