Published On: mar, feb. 18th, 2020

UPDATE: Tanarul scandalagiu de pe Calea Calarasilor ajunge la psihiatrie / Victima sa are nevoie de ingrijiri medicale

Tanarul de 21 de ani care a distrus interiorul unei banci de pe calea Calarasilor, in aceasta dimineata, va fi internat intr-un spital de psihiatrie. In urma cercetarilor efectuate de pare ca, in timpul incidentului, una dintre angajate ar fi fost agresata, avand nevoie de ingrijiri medicale. In cauza se fac cercetari si sub aspectul savarșirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Stirea initiala: Un tanar recalcitrant a devasta o banca de pe calea Calarasilor, din Braila

In jurul orei 09:30, politistii braileni au fost sesizati de catre angajatii unei banci din municipiu cu privire la faptul ca un client nemultumit a distrus mai multe bunuri. Initial, a intrat cu intentia de a isi retrage o suma de bani din cont. Din primele informatii, se pare ca au fost niste neintelegeri intre el si angajatii bancii, neintelegeri care i-au declansat furia, acesta distrugand mai multe bunuri din banca.

Acesta se afla in custodia politiei si se continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor care au condus la producerea evenimentului. Persoana in cauza are 21 de ani si este din municipiul Braila. In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>