Published On: mar, feb. 25th, 2020

Tabarac (PNL) despre viitorul manager Braicar : ” Cred ca noul manager ar trebui sa indeplineasca o conditie esentiala, SUPUNEREA”

Criteriile de alegere ale noului manager de la Braicar au reprezentat un subiect intens discutat in cea mai recenta conferinta de presa a Partidului National Liberal, filiala Braila.

Dupa ce consilierul municipal Petrica Popa (PNL) a declarat ca de multi ani incoace societatea de transport in comun din Braila, Braicar, a fost condusa prost, sub domnia lui Sandulescu, consilierul municipal Adrian Tabarac si-a exprimat indoiala si in privinta urmatorului manager.

Consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL) a comentat faptul ca noul manager ar trebui sa aiba o calitatea aparte, sa accepte controlul primarului Dragomir: “Cred ca noul manager ar trebui sa indeplineasca o conditie esentiala; domnul Dragomir nu ar accepta sa aloce bani unei societati unde nu ar avea control dumnealui. E o mentalitate in PSD, pornita de la conducerea la nivel national, cum a impus-o domnul Dragnea: nu va exista o persoana la <<Braicar>> sau la orice alta societate, cu care domnul Dragomir sa fie de acord, daca stie ca acea persoana nu ii este supusa si nu va face exact ceea ce vrea dumnealui”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>