Published On: joi, feb. 27th, 2020

Sah-mat la capul CJ Braila/ Iordache l-a facut pe Chiriac sa amuteasca. Subiectul, banul public “spalat” prea scump

Intrebarile incomode sunt un motiv “bine intemeiat” de a pune punct unei sedinte de consiliu judetean, la noi, la Braila. Cel putin asa a procedat, astazi, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, apostrofat fiind de intrebarile incomode referitoare la …cheltuirea banului public, adresate de consilierul judetean, Stefan Catalin Iordache. Consilierul PND se arata revoltat de felul in care a fost cheltuit banul public, in anul 2019. Spalatorii mai scumpe decat pretul pietii pentru masinile Consiliului Judetean, copiatoare color in valoare de 3 miliarde de lei vechi si un contract de consultanta juridica, platit luna, in valoare de 11.000 de lei, fara TVA.

Chiar ne batem joc de toate, chiar ne luam copiatoare de 3 miliarde? Stiti cate copiatoare se pot cumpara de banii astia? Vreo 40 de bucati, daca le iei de la emag. Se poate asa ceva domnule presedinte? Cine va minte in halul asta de semnati prostiile astea? Sunt convins ca habar nu aveati ca spalati cu 32 de lei, plus TVA,  o masina. De ce acceptati aceste lucruri? Imi explicati de ce ati dat acesti bani?“,  a intrebat consilierul PND, Stefan Catalin Iordache

Domnule consilier, de unde ati luat aceste informatii?… Declar sedinta inchisa! O sa va raspund la conferinta de presa!“, a replicat presedintele Consiliului Judetean Braila.

In acest fel s-a incheiat inca o sedinta a Consiliului Judetean Braila, mult prea devreme, scurtata de intrebari deranjante, adresate unui presedinte ramas fara cuvinte.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>