Published On: mar, feb. 11th, 2020

Oferta inedita din partea CFR-ului! / Valentine’s si Dragobete vin cu surprize pentru calatori

In luna iubirii, pentru zilele de 14 si 24 februarie 2020, CFR Calatori pune in vanzare bilete la jumatate de pret pentru indragostiti sau parteneri de calatorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta pentru indragostiti “Jumatate voi, jumatate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului intreg si se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren, pe aceeasi ruta, in aceeasi zi.

Drag-Oferta este disponibila exclusiv la casele de bilete din statiile si agentiile CFR Calatori, este valabila la anumite trenuri cu circulatie in datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 la clasa I si clasa a II-a si nu se cumuleaza cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achita integral pentru fiecare calator.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, rugam calatorii sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>