Published On: lun, feb. 17th, 2020

O braileanca este de negasit de 7 ani / Apelul disperat al fiicei sale se face auzit pana in Italia: “As vrea macar sa stiu ca e bine sau daca a patit ceva, sa stiu cum s-o ajut”

O tanara de 27 de ani, orginara din Braila, isi cauta mama de care nu mai stie nimic de aproape 7 ani.  Bianca Andreea Nitescu are 27 de ani, este din Braila, dar in prezent traieste in Spania, la Madrid. Recent, pe un grup de pe o retea de socializare a facut un apel disperat in care scria ca isi cauta mama despre care nu mai stie absolut nimic de cativa ani de zile. „Se numeste Vlase Georgeta (Gina), sta in Italia si as vrea sa stiu daca e bine sau daca a patit ceva, sa stiu cum as putea sa o ajut”.

Bianca a dezvaluit, pentru rotalianul.com, ca inainte de a pleca in Spania, a stat si ea in Italia impreuna cu mama ei. „Cand am plecat eu din Italia mama era impreuna cu un barbat italian, s-au casatorit in 2004. In prezent nu mai stiu daca este tot cu el, am aflat ca au rupt legatura cu familia sotului si s-au mutat de unde locuiau, din Veneto, in Toscana.”

Femeia ar avea in prezent 53 de ani. Vlase Georgeta (Gina) s-a nascut in Pechea jud Galati in 19 august 1967. A locuit in Braila pana cand a plecat in Italia (2000). A locuit o perioada in Sant’Anna, in apropierea orasului Chioggia din Veneto. Impreuna cu sotul italian au gestionat un bar in centrul orasului Chioggia dupa care la un moment dat au rupt legatura cu familia barbatului si s-au mutat in Toscana.

Mesajul disperat al Biancai de pe un site de socializare suna asa:

Am nevoie de ajutorul vostru. Imi caut mama de aproximativ 6 ani, aproape 7. Mama mea se numeste Vlase Georgeta (Gina), sta in Italia,  era casatorita cu un domn italian pe nume Grasso Paolo (fratele unui avocat renumit din Chioggia – Veneto, care se numeste Grasso Daniele). A locuit in Sant’Anna si a avut un bar in Chioggia, in centrul orasului, cu aproximativ 8 ani in urma. Am inteles ca a rupt legatura cu familia din partea sotului ei si am fost informata ca s-au mutat in Toscana. Nu raspunde la vechiul numar de telefon si nu reusesc sa o gasesc. Vlase Georgeta (mama) s-a nascut la Pechea, judetul Galati, pe 19 august 1967, are 53 de ani. A locuit in Braila pana cand a plecat in Italia (2000). Va multumesc din suflet! As vrea macar sa stiu ca e bine, sau daca a patit ceva sa stiu cum s-o pot ajuta. Acestea sunt pozele pe care le am cu ea din anii 2000/2006. In última poza sunt eu si amandoua avem cele 3 alunite sub ochiul drept.

Daca cineva stie ceva, sau a vazut-o pe Georgeta in toti acesti ani, este rugat sa scrie un mesaj pe profilul de Facebook al fiicei acesteia, Bianca Andreea Nitescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>