Published On: joi, feb. 13th, 2020

Incompetenta aparatului de specialitate al CJ Braila genereaza o intreaga telenovela, tesuta cu mizerii

Dupa ce zilele trecute, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache a fost declarat incompatibil de catre ANI, ca urmare a unei sesizari primite din partea Consiliului Judetean Braila, acesta si-a exprimat punctul de vedere referitor la aceasta “telenovela”. Iordache rapunde atacului venit din partea conducerii Consiliului Judetean, atac mascat sub infatisarea unei “dreptati” facute in mod strategic, mult prea… tarziu.

Cei care au anchetat acest caz, despre care eu nu am fost anuntat niciodata, nu au facut decat sa respecte o comanda politica pe care, deocamdata, nu o definesc. Dar voi desfasura o ancheta proprie pentru a vedea cine, si de ce, a incercat sa manipuleze atat opinia publica cat si angajatii ANI, in sensul denigrarii mele. Dupa cum ati citit in comunicatul ANI, am incalcat niste reguli privind un aspect patrimonial. Ceea ce uita ANI este ca HC Dunarea Braila este un ONG, care prin insasi esenta lui, si prin faptul ca nu putea fi infiintat decat asa, nu are un caracter patrimonial. Asta este si rostul organizatiilor patrimoniale si non profit. Non profi inseamna ca nu poti avea un excedent pe care sa il transformi in dividente, pe care sa il imparti apoi membrilor acestor ONG-URI, de stat sau private.  Atunci cand confunzi esenta nepatrimoniala a unui ONG, fie el si un club de handbal, cu legea, si ma transpui intr-un samsar care a manipulat legea si votul, sau in CJ pentru a crea un avantaj patrimonial unei organizatii nepatrimoniale, este evident ca ANI se inseala, si totul este cusut cu ata alba. Sa nu uitam ca aceasta plangere la ANI  a fost facuta chiar de catre Consiliul Judetean Braila, membru al acestui ONG. Cei care dau mai multi bani, sunt cei care conduc. Nimeni nu a citit, sa vada, ca acest ONG apartine Consiliului Judetean Braila si Primariei? Nu vad legatura cu mine. Nu am beneficiat de bani sau favoruri sexuale ca alti membri PSD, unul dintre ei cu legaturi amoroase foarte stranse chiar si acum. Nu am initiat nimic ilegal pentru a sprijini un ONG. Nu vad cum, prin votul meu, am improprietarit pe cei de la ONG cu ceva. Va amintesc ca Sala Polivalenta apartine de CJ Braila. Acelasi consiliu nu a zis nimic cand HC Dunarea si-a extins birourile dincolo de birourile  pe care le-au obtinut, si nu a facut nimeni, nicio ancheta in acest sens. De ce sunt eu acuzat ca am sprijit handbalul brailean si acum trebuie sa platesc pentru asta, in conditiile in care cei de la PSD au spus ca sunt impotriva? Practic, ma acuza ca am cerut conditii mai bune pentru jucatoare, ca am fost de acord ca ele sa primeasca sprijin din cartea CJ, in conditiile in care ei finanateaza clubul.

In continuare, Iordache pune la indoiala capacitatea aparatului administrativ din Consiliul Judetean Braila, capacitate care, dupa cum spune chiar el, daca la un moment dat se dovedea competenta, nu se ajungea la o astfel de telenovela.

Orice jurist, chiar si idiot fiind, isi dadea seama ca nu poti sa pui in patrimoniul unei organizatii nepatrimoniale, ceva. Atata timp cat ei sunt nepatrimoniali, nu poti sa le creezi un patrimoniu. Asta este la mintea cocosului ca  totul este o razbunare a PSD pentru ca le-am desconspirat manevrele si manglele de doi lei, ca sunt niste slinosi si libidinosi. Nu dau doi bani pe ei si nici pe cel, sau cea, care a facut aceasta ancheta ANI. Cu siguranta  ma voi indrepta in instanta cand voi primi vreun document de la ANI. Aici fac o remarca. De-a lungul acestei anchete nu am fost anuntat niciodata ca sunt anchetat. Nu am putut sa am niciun punct de vedere, prcatic am fost “facut” ca in anii 50, cand exista securitatea.

Este o mizerie, un caracter slinos, ca si parul domnului Iulian Francisk Chiriac, caruia cred ca i s-a scurs gelul in creier si l-a afectat. Anunt ca voi depune plangere pentru abuz in serviciu, pentru ca orice jurist ar fi trebuit sa ii atraga atentia domnului Chiriac ca nu este normal sa depuna o astfel de plagere, pentru ca nu are obiect. Nu pot sa dau patrimoniu unui ONG care nu are dreptul sa aiba patrimoniu. Prin urmare, CASE CLOSED!, a declarat consilierul PND, Stefan Catalin Iordache.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>