Published On: mar, feb. 11th, 2020

I-a lasat muti pe politisti! / Cum au fost surprinsi doi soferi din Braila

In cursul zilei de ieri, in jurul orei 18:45, politistii din cadrul Politiei Orasului Ianca l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 33 de ani, din sat Custura, in timp ce conducea un vehicul pe raza localitatii de domiciliu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,27 mg/l alcool pur in aerul expirat si ca nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tot ieri in jurul orei 19:20, politistii din cadrul Politiei Orasului Faurei au oprit-o in trafic, pentru control, pe o femeie, in varsta de 47 de ani, din comuna Ciresu, in timp ce conducea un vehicul pe DJ 203R, pe raza satului Batogu.

Femeia a fost testata cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,22 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca braileanca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambii, au fost sanctionati contraventional conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

In cauza, au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>