Published On: joi, feb. 13th, 2020

Descoperire hipnotizanta la Kaufland! / Clientii au “inghetat” la vazul sarpelui

Descoperire socanta in unul dintre cele mai mari magazine de tip hipermarket. O specie de reptila a fost depistata in laditele de rosii care se tara nestingherit printre legume.

Clientii magazinului Kaufland din Sfantu Gheorghe au avut parte de senzatii tari cand au vrut sa cumpere rosii. Au dat nas in nas cu un sarpe urias.

Situaţia a fost remediata la cateva minute dupa ce a fost semnalata, iar marfa a fost retrasa si zona igienizata conform standardelor igienico-sanitare din magazin. In urma evenimentului neplacut s-a demarat o ancheta si urmeaza sa se stabileasca cum a ajuns sarpele printre produsele de pe raft.

In urma primelor verificari, s-a constatat ca sarpele iesise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele si fructele sunt plasate in cutiile in care vin de la furnizor. Ulterior, au fost retrase de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele si a fost contactat furnizorul pentru explicatii

In acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra in magazine de acum incolo vor fi sigure.

De asemenea, s-a demarat si un control amanuntit pe intregul lant furnizor-magazin.

Sursa foto: Capital.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>