Published On: mar, feb. 25th, 2020

Crima intr-o familie din Braila! Sora, principala suspecta in cazul mortii violente a fratelui mai mic

La data de 19.02.2020, in jurul orei 22:00, politistii au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca vecinul sau, un barbat, in varsta de 70 de ani, din municipiul Braila, a decedat la domiciliu. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Braila, pentru efectuarea necropsiei, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Din cercetarile efectuate, a rezultat ca barbatul locuia impreuna cu sora acestuia, in varsta de 72 de ani, banuita de comiterea infractiunii de omor in conditii de violenta in familie.

In cursul zilei de 21.02.2020, femeia a fost retinuta, pe baza de ordonanta, pentru o perioada de 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

In cursul zilei de sambata, 22 februarie, acesta a fost prezentata de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Braila instantei de judecata, care a dispus masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>