Published On: joi, feb. 13th, 2020

Colegiul Murgoci in teroare, din nou! / Un nou incident a produs spaima printre profesori

Murgoci sub asediul terorii. Miercuri, fratele celor doi mici talhari a avut un conflict cu profesorul de religie.

Discutia a pornit de la faptul ca cei doi frati infractori ai lui au comis mai multe infractiuni, iar cel mai mare dintre ei, in varsta de 15 ani, le-a luat apararea, amenintand cadrul didactic. Profesorul a chemat Politia, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenintare si de asemenea ca si in cazul fratilor lui, copilul va fi consiliat.

Elevul certaret este unul dintre cei trei copii cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani care au fost prinsi de politisti dupa ce au talharit mai multi elevi de la un colegiu din orasul Braila, pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona in care s-au produs agresiunile.

Infractiunile s-au comis in ultimele saptamani, iar minorii obisnuiau sa-si ameninte victimele cu un cutit, furandu-le sume mici.

Conform autoritatilor, minorii provin din familii dezorganizate si si-au facut un obicei din cersit si amenintat pentru a face rost de bani, cu care au recunoscut ca isi cumparau tigari si dulciuri.

In decurs de trei saptamani, patru elevi ai Colegiului “Gh. M. Murgoci”, doi de 15 ani şi doi de 16 ani, au fost amenintati cu cutitul in timp ce ieseau de la ore, in timpul zilei, de cei trei frati.

Primul si cel mai grav dintre cazuri s-a petrecut pe 21 ianuarie asupra unui elev de 15 ani, care, pe langa faptul ca a fost talharit, a fost si injunghiat in picior si a avut nevoie de doua saptamani de ingrijiri medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>