Published On: lun, feb. 3rd, 2020

Braileni ,,pescuiti” de jandarmi / Acuzati de braconaj piscicol

In cursul zilei de vineri, 31 ianuarie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, pe timpul unei actiuni privind protectia fondului piscicol natural, au depistat in apropiere de localitatea Stancuta, in zona km 219, au depistat doi persoane care aveau in barca o plasa de pescuit de tip setca cu lungimea de 15 metri. In urma verificarilor, jandarmii au stabilit ce doi barbati in varsta de 57 ani, respectiv 62  ani, nu erau autorizati sa pescuiasca.

In cauza, jandarmii au intocmit un proces-verbal de sesizare privind savarsirea infractiunii de “detinere sau folosire la pescuit de catre persoane neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit neautorizate” fapta prevazuta si pedepsita de articolul 64, litera I din OUG 23/2008.

Jandarmii braileni au actionat  pentru protectia  fondului piscicol natural.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>