Published On: mie, feb. 12th, 2020

Banel Nicolita nu renunta! / Fostul international are planuri marete

Banel Nicolita a renuntat la ideea de a retrage CS Faurei din Liga 3 si acum are planuri marete: ”Sa urcam spre locurile fruntase din clasament”.

Retragerea din Liga 3 a echipei CS Faurei nu se va mai intampla, asa cum, anul trecut, investitorul principal si, totodata, managerul si jucatorul Banel Nicolita anunta. Fostul international a revenit asupra deciziei dupa ce si autoritatile locale au promis ca se vor implica financiar, astfel ca judetul Braila va continua sa aiba trei echipe la nivelul celui de-al treilea esalon fotbalistic din Romania. Dacia Unirea Braila si Viitorul Ianca sunt celelalte doua.

Banel Nicolita, investitorul principal, managerul si jucatorul echipei CS Faurei, anunta la finalul anului trecut ca a instiintat jucatorii ca sunt liberi sa isi caute alte formatii unde sa evolueze, dupa ce a luat decizia de a se retrage si a-si petrece mai mult timpul alaturi de familie.

”Sunt dezamagit de anumiti oameni si de aceea am lasat echipa. Am renuntat la acest proiect. Am dat drumul tuturor jucatorilor, ei au venit pentru mine la Faurei si era normal sa le spun ca eu nu mai sunt investitor la aceasta echipa. Amalia, fetita mea cea mare, si-a dorit mult sa renunt. Cu toate ca am bagat multi bani la CS Faurei si fotbalul este marea mea pasiune, trebuie sa inchid acest capitol. In acest moment, copilul este cel mai important si vreau sa stau mai mult cu familia”, spunea Banel Nicolita.

In noile conditii, Banel Nicolita a revenit asupra deciziei de a renunta la proiectul CS Faurei.

”Lotul s-a reunit, am jucat si cateva partide amicale. Avem mai multi jucatori la pregatiri, iar in functie de randamentul lor ii vom legitima sau nu. Vreau sa formam un nucleu puternic, iar CS Faurei sa urce spre locurile fruntase din clasament”, a precizat Banel Nicolita, fost jucator la Dacia Unirea Braila, Steaua, Poli AEK Timisoara, Saint-Etienne, Nantes (ambele din Franta), Viitorul, ASA Targu Mures, Aris Limassol (Cipru).

In ultimul amical disputat de CS Faurei, echipa a remizat cu FC Vaslui, scor 1-1, golul formatiei din Liga 3 fiind inscris de Banel Nicolita.

De curand, CS Faurei l-a cedat pe mijlocasul de 16 ani George Ionut Dragomir la prim-divizionara Sepsi OSK Sfantu Gheorghe.

CS Faurei ocupa locul 9 in Seria a 2-a a Ligii 3, la finalul turului, cu 20 de puncte acumulate in 15 etape. Echipa braileana este la al doilea sezon in Liga 3, dupa ce pe cel anterior l-a terminat pe locul 8.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>